Ekologiškas šokoladas Ombar, saldintas kokosų cukrumi. 60% kakavos. Ombar šokoladams kakava iš Ekvadoro ruošiama be karščio ir išlaiko naudingas medžiagas. Kokosų grietinėlė suteikia šokoladui švelnumo - skonis primena pienišką šokoladą. Tinka veganams.
Kokosų cukrus - nerafinuotas, gaminamas iš kokoso palmių žiedų nektaro, jį išgarinus kaitinant virš ugnies. Jo negalima priskirti „žaliems“ maistams dėl kaitinimo, tad Ombar šokoladai nėra 100% „žali“ (apskritai, termiškai neapdorotų saldiklių, išskyrus medų, neegzistuoja).
Turi daug skaidulinių medžiagų.
Didžiojoje Britanijoje pagamintas ir Soil Association sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sudedamosios dalys: kakavos masė*, kokosų cukrus*, kokosų grietinėlė* (13%), kakavos sviestas*, maltos vanilės ankštys*, Bacillus coagulans GBI-30 6086 (0.4%).
*- iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti riešutų ir sojos pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2068.1 kJ/ 500.8 kcal: riebalų 38.8 g (iš jų sočiųjų 34.8 g), angliavandenių 39.5 g (iš jų cukrų 30.5 g), skaidulinių medžiagų 10.3 g, baltymų 6.1 g, natrio 0.1 g.