Ekologiškas šokoladas Ombar su 72% kakavos. Saldintas kokosų cukrumi. Ombar šokoladams kakava ruošiama be karščio ir išlaiko naudingas medžiagas. Tinka veganams.
Kokosų cukrus - nerafinuotas, gaminamas iš kokoso palmių žiedų nektaro, jį išgarinus kaitinant virš ugnies. Jo negalima priskirti „žaliems“ maistams dėl kaitinimo, tad Ombar šokoladai nėra 100% „žali“ (apskritai, termiškai neapdorotų saldiklių, išskyrus medų, neegzistuoja).
Turi daug skaidulinių medžiagų.
Didžiojoje Britanijoje pagamintas ir Soil Association sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sudedamosios dalys: kakavos masė*, kokosų cukrus*, kakavos sviestas*, Bacillus coagulans GBI-30 6086 (0.5%).
* - iš ekologinių ūkių.
Gali būti riešutų ir sojos pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2134.9 kJ/ 511.7 kcal: riebalų 43.3 g (iš jų sočiųjų 38.4 g), angliavandenių 33.9 g (iš jų cukrų 24.5 g), skaidulinių medžiagų 11.0 g, baltymų 4.9 g, natrio 0.1 g.