Naujausi produktai



Ruošinys ryžių duonai, be glitimo, ekologiškas (500g)

Kaina: 5.37€
Kaina be PVM: 4.44€
Gamintojas: Bauck Hof
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Ruošinys ryžių duonai, be glitimo, ekologiškas (500g)

„Bauck Hof“ ekologiškas ruošinys pilno grūdo ryžių duonai be glitimo. Su sėklomis. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Tinka veganams.

Šiai duonai išsikepti nereikia daug įgūdžių. Greita ir paprasta – pagaminama per 60 min. Išeiga apie 850 g duonos.

Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 225°C, įjungdami viršutinį ir apatinį kaitinimą (dujinei orkaitei – 4 režimas).
2. Šluotele ar rankiniu maišytuvu sumaišykite mišinį su 500 ml drungno vandens.
3. Nepalikite kilti!!!
4. Tešlą nedelsdami sudėkite į riebalais išteptą stačiakampę formą (25x10 cm).
5. Išlyginkite paviršių vandeniu ir galiausiai sutepkite aliejumi. Aliejumi suteptu peiliu išilgai perpjaukite tešlą viduryje.
6. Kepkite 225°C temperatūroje maždaug 50-60 min.
7. Kai duona bus paruošta, nedelsdami ją išimkite iš formos ir prieš pjaustydami leiskite atvėsti ant grotelių.

Paruošimas duonos aparate (įberkite mielių)
Įkepimo formą supilkite 450 ml šalto vandens, suberkite duonos mišinį ir 1 pakelį sausų mielių. Jei įmanoma, kepkite greitu „tamsios duonos“ režimu. Tešlos maišymo fazėje tešla 2-3 kartus rankiniu būdu atskiriama nuo formos kraštų, kad optimaliai išsimaišytų.
Patarimas: duona bus ypač drėgna, jei 125 ml vandens pakeisite 125 g šviežio sūrio.
Variacijos: graikinių riešutų duona – į tešlą įdėkite 75 g graikinių riešutų; svogūnų duona – į tešlą įdėkite 50 g keptų svogūnų; razinų duona – į tešlą įdėkite 75 g mirkytų razinų; alyvuogių duona – į tešlą įdėkite 100 g sveikų arba smulkintų alyvuogių be kauliukų.

Traškūs duonos sausainiai
Tešlą sumaišykite su 500 ml drungno vandens. Su šaukšteliu ant riebalais pateptos skardos, 4 cm atstumu, formuokite mažus tešlos gabalėlius, lazdyno riešuto dydžio. Sudrėkintu šaukšteliu paspauskite juos iki 1-2 mm storio ir kepkite 225°C temperatūroje maždaug 20 minučių, kol sausainiai taps šviesiai rudos spalvos ir traškūs. Gerai atvėsinkite ir įdėkite į uždarą indą. Išeiga apytiksliai 80-100 vnt.

Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.


Sudedamosios dalys: pilno grūdo ryžių miltai* 39%, kukurūzų krakmolas*, kukurūzų miltai*, bolivinių balandų mielių milteliai* (bolivinių balandų miltai*, ryžių miltai*, mielinės kultūros), saulėgrąžų sėklos*, sėmenys*, tirštikliai: saldžiųjų ceratonijų milteliai*, sezamo sėklos*, jūros druska, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiaga: natrio bikarbonatas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: monokalio tartratas; kukurūzų miltai*), tirštiklis: ksantano derva.
*– iš ekologinių ūkių.

Sudėtyje gali būti riešutų ir sojų pėdsakų.


Maistinė vertė (100 g) – 1526 kJ / 362 kcal: riebalų 6.7 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0.9 g), angliavandenių 64 g (iš jų cukrų 0.7 g), skaidulinių medžiagų 6.1 g, baltymų 7.8 g, druskos 2.3 g.

Gamintojas: „Bauck Hof“ – ekologiški ir biodinaminiai (demeter) įvairiausių grūdų produktai bei pusgaminiai iš Vokietijos.

Bauck šeima užsiima ekologine žemdirbyste nuo 1930 metų. Šiek tiek vėliau Eduard Bauck įkūrė ekologišką malūną, o šiandien įmonė valdo du malūnus, gaminančius aukščiausios kokybės 100% ekologiškus ir biodinaminius miltus, ruošinius pyragams, duonai, falafeliams, košes, dirbsnius, nemažai iš jų ir be glitimo. Įmonė tiki, kad ekologinis ūkininkavimas yra tvariausia žemdirbystės forma.
 

Prekės ženklo šalis: Vokietija

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai