Naujausi produktai



Akcijos

Perkamiausi

Šokoladinis-vanilinis sluoksniuotas kremo desertas (mousse)

Šokoladinis-vanilinis sluoksniuotas kremo desertas (mousse)
Ingredientai: 

Šokoladinis kremas:
1 didelio, gerai sunokusio avokado;
1 banano;
2-3 šaukštų raw kakavos;
Pagal skonį mėgiamo raw saldiklio (agavos nektaras, medus, klevų sirupas etc.);
2 šaukštai lydyto raw kokosų aliejaus arba 1 šaukštas kakavos sviesto;
 
Vanilinis kremas:
Stiklinė anakardžių riešutų;
Apie 2 šaukštai citrinos sulčių;
Šaukštelis raw vanilės esencijos;
Pagal skonį mėgiamo raw saldiklio;
1/2 stiklinės vandens;
2 šaukštai lydyto raw kokosų aliejaus arba 1 šaukštas kakavos sviesto;
 
Paruošimas:
 
Šokoladinis kremas: Nuluptą avokadą, bananą, raw saldiklį ir kokosų aliejų (arba kakavos sviestą) susmulkiname blenderiu. Tuomet beriame kakavą ir viską smulkiname iki tol, kol gauname kreminės ir vientisos masės konsistenciją. Paragaujame ir jei trūksta saldumo, pilame dar šiek tiek saldiklio, kol gauname norimą skonį. Atidedame į šalį ir ruošiamės gaminti vanilinį kremą.
 
Vanilinis kremas: Beriame anakardžius į Vitamix, ar kitą smulkintuvą, pilame šiek tiek vandens ir silpnu galingumu pradedame smulkinti, kartas nuo karto vis atsargiai pajudindami riešutus. Pilame daugiau vandens ir didiname galingumą. Kai gauname masę, kurioje visi riešutai susmulkinti, pilame likusį vandenį ir visus kitus ingredientus. Smulkiname viską, kol gauname kreminę ir vientisą masę.
 
Šaukštu sluoksniuojame kremus į desertinius indus ir dedame į šaldytuvą maždaug valandai.

P.S.: Pagal skonį, galite gardinti šviežiais vaisiais, riešutais ar uogomis.
 
Skanaus!
 


Rekomenduojame
0 Komentaras (-ai) "Šokoladinis-vanilinis sluoksniuotas kremo desertas (mousse)"

Komentuoti

Jūsų vardas:


Komentaras: Pastaba: HTML neverčiamas!

Įveskite saugos kodą: