Naujausi produktai



Vitaminas D. Maisto papildas (450ml)

Kaina: 9.98€
Kaina be PVM: 8.25€
Gamintojas: Rabenhorst
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Vitaminas D. Maisto papildas (450ml)

„Rabenhorst“ vitaminas D, maisto papildas. Pagaminta sulčių pagrindu, su augalinės kilmės vitaminu D. Tinka suaugusiems, paaugliams ir vaikams. Be konservantų, dažiklių, saldiklių ir kvapiųjų medžiagų. Be alkoholio, glitimo ir laktozės. Tinka veganams.

Viename butelyje yra 9 porcijos po 50 ml. Dienos porcijoje yra 400 TV (10 µg) vitamino D.

Vitaminą D veikiant ultravioletiniams saulės spinduliams organizmas pats gamina odoje. Tačiau dažnai jo organizmui nepakanka, ypač tamsiais rudens ir žiemos mėnesiais, todėl vitamino D reikėtų gauti su maistu. Vitaminas D padeda palaikyti normalius: kalcio ir fosforo absorbciją ir (arba) įsisavinimą, kalcio koncentraciją kraujyje, kaulų ir dantų būklę, raumenų funkciją, imuninės sistemos veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Vartojimo rekomendacijos: suaugusiems, paaugliams ir vaikams nuo 4 metų gerti 2 kartus per dieną po 25 ml. Dėžutėje yra matavimo indelis. Prieš naudojimą suplakti.

Įspėjimai: Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dienos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Laikyti atidarius šaldytuve ir suvartoti per 3 savaites.

Vienoje porcijoje (=50 ml) yra: vitamino D3 10 µg (200% RMV).

RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiajam.

Sudedamosios dalys: obuolių sultys, mangų minkštimas, baltųjų vynuogių sultys, ananasų sultys, apelsinų sultys, malpigijų vaisių (acerolos) minkštimas, pasiflorų sultys, vitaminas D3 (cholekalciferolis).

Gamintojas: „Rabenhorst“ – tikrų sulčių gamintojas iš Vokietijos, jas spausti pradėjęs daugiau nei prieš 200 metų, ekologiškas – nuo 1969 metų. Sultys spaudžiamos tik iš šviežių vaisių ir daržovių, o negaminamos iš koncentrato, kaip įprasta. Jų įvairovė didžiulė – nuo egzotiškų goji, granatų ir malpigijų (acerola) iki gerai pažįstamų spanguolių, burokėlių.

Kuo „Rabenhorst“ sultys išskirtinės?
    • iš šviežių uogų, vaisių ir daržovių
    • tik iš labai aukštos kokybės žaliavos
    • be jokių konservantų
    • be pridėto cukraus ar kitų saldiklių
    • be dažiklių ar kitokių priedų
    • dauguma ekologiškos
    • ypač švelni pasterizacija
    • bekompromisė kokybės priežiūra ir žaliava
    • tik iš patikimų ūkių
    • įspūdingo skonio ir aromato


Sultys tampa tokios skanios gamintojo ilgalaikių įgūdžių, kūrybiškumo ir meistriškumo dėka – renkantis vaisius bei daržoves, kuriant mišinius, parenkant tausojančius apdorojimo būdus, pilstant į butelius ir t.t.

Kompanija yra ištobulinusi unikalų pasterizacijos metodą (toks pasterizavimo įrenginys yra tik vienas pasaulyje). Sultys kaitinamos iki 80–90°C temperatūros vos 15 sekundžių, o tuomet staigiai atvėsinamos. Kadangi jos neužverda, išsaugomi vitaminai ir kitos naudingosios medžiagos. Tokia inovatyvi pasterizacija yra viena iš priežasčių, kodėl „Rabenhorst“ sultys tokios turtingos skonio ir vasaros aromato.

Šios sultys yra ne tik nepakartojamo skonio, bet ir sveikos. Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Vokietijoje, sultys visų pirma atsirado ne maisto prekių parduotuvėse, o vaistinėse – čia jos būdavo ir spaudžiamos, ir pardavinėjamos. Net ir dabar, kai maisto prekių parduotuvių tinklai išsiplėtę po visą šalį, tikros, grynos ir ekologiškos sultys liko vaistinių asortimente. Didžioji dalis kompanijos „Rabenhorst“ sulčių Vokietijoje parduodama būtent vaistinėse. Kai kurios iš jų, pavyzdžiui, vaikams skirta sulčių linija „Rotbäckchen“, rekomendojamos Vokietijos vaistininkų asociacijos.

Skirtingos sultys gali turėti skirtingą poveikį ir naudą organizmui, tačiau visose natūraliose sultyse, kurios pagamintos iš kokybiškų vaisių ar daržovių, gausu antioksidantų – tad jos naudingos bendrai gerai organizmo savijautai.

„Rabenhorst“ sultis gerti reikėtų kaip maistą, maždaug po pusę stiklinės per dieną, atskirai nuo valgio. Kai kurios iš sulčių yra maisto papildai, todėl turi dozavimo instrukcijas ir indelius. Kitos tinka mitybai praturtinti, kaip užkandis skubantiems ar kaip vitaminingas desertas.

Kai kas negeria sulčių dėl į jas pridėto cukraus ar natūralių sultyse esančių cukrų. „Rabenhorst“ sultyse nėra pridėto cukraus. O natūraliai esančių cukrų niekaip negalima lyginti su rafinuotu cukrumi. Juk natūraliai vaisuose ar uogose esantys cukrūs sąveikoje su skaidulomis, vitaminais ir kitomis naudingomis medžiagomis visai kitaip veikia žmogaus organizmą. Be energijos, t.y. angliavandenių mes negalėtume gyventi. O organizmas vis tiek jų išsireikalaus.

Tinkamas kiekis kokybiškų sulčių yra puikus būdas stiprinti organizmą.

Prekės ženklo šalis: Vokietija

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai