Tulsi arbata su imbieru ir citrina, biri, ekologiška (100g)
„Organic India“ ekologiška tulsi arbata su imbieru ir citrina – aromatingas ir skoniu turtingas gėrimas, ypač mėgstamas šaltuoju metu. Tinka ir vasarą, ypač tiems, kurie mėgsta imbierą. Be kofeino. Užtenka 50-čiai puodelių.
Tulsi yra ypatinga žolė, ne veltui Indijoje vadinama šventuoju baziliku, tai senovės išmintis šiuolaikiniam pasauliui. Sudėtingos cheminės sandaros augalas. Tulsi poveikis organizmui visapusis, bet dažnai subtilus. Kaip balzamas kūnui, protui ir sielai, dėl savo savybių naudojamas Indijoje jau daugiau nei 5000 metų. „Žolių karalienė“ tulsi šiandien nukeliavo ir į Vakarus. Reguliariai vartojantys tulsi arbatą vertina ją itin palankiai. Gerkite tulsi arbatą kasdien tiek, kiek patinka – skirtingai nuo daugelio žolelių, jos nereikia dozuoti. Vaikai ją taip pat mėgsta.
„Organic India“ tulsi auginama kaimo ūkiuose, darnaus žemės ūkio būdu. Šios ekologiškos arbatos sudarytos iš geriausių tulsi lapelių bei žiedų, sumaišytų su kitais ekologiškais augalais, arbatomis ar prieskoniais. Taip sukuriamas natūralus, bet išskirtinis gėrimas.
Paruošimas: 1 arbatos šaukštelį su kaupu užpilti 120 ml verdančio vandens, pamaišyti. Palikti 3-5 min., nukošti ir patiekti. Galima pasaldinti. Gaminti dvigubai stipresnę, kai geriama atšaldyta. Geriausia gerti be pieno.
Pakuotė: metalinis užspaudžiamas indelis, viduje plastikinis maišelis.
Sudedamosios dalys: imbieras, Tulsi (šventojo baziliko) arbatos mišinys: Vana Tulsi (lot. Ocimum gratissimum) lapai, Krishna Tulsi (lot. Ocimum sanctum) lapai, Rama Tulsi (lot. Ocimum sanctum) lapai; citrinžolės, natūrali citrinų kvapioji medžiaga (2.5%).
Gamintojas: „Organic India“ – ekologiškų ir laukinių žolelių ajurvediniai maisto papildai. Taip pat tulsi (baziliko) arbatos – skoniui, šilumai ir sveikatai.