Naujausi produktai



Japoniška KEIKO žalioji arbata Konacha, pakeliuose, ekologiška 20 g (10 pak. x 2 g)

Kaina: 7.88€
Kaina be PVM: 6.51€
Gamintojas: Shimodozono
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Autentiška japoniška arbata, užauginta pusiau pavėsyje, pirmojo ir antrojo skynimo gegužės ir birželio mėn. Malonaus švelnaus skonio. Kiekvienas arbatžolių maišelis supakuotas sandariai atskirai, kad būtų išsaugotas šviežių arbatžolių aromatas ir skonis. Patogu įsidėti keliaujant.

Paprastai tokia kokybiška arbata nepakuojama į atskirus arbatos maišelius, tačiau KEIKO žalioji arbata Konacha specialiai taip supakuota patogiam vartojimui.

Po KEIKO vardu slepiasi grupė neįprastų subtilių arbatų, kurių skonis ir aromatas visiškai skirtingas – kaip ir lapelių skynimo laikas. KEIKO arbatos auginamos ekologiniame ūkyje Kagošimos regione, pietinėje Japonijos dalyje. Arbata gali būti auginama pavėsyje arba saulėkaitoje. Auginant pusiau pavėsyje, po specialiais tinklais (Japoniškai „Kabuse“) sąlygos tampa labai panašios į natūralias, kuriomis auga laukiniai arbatkrūmiai. Kabusecha yra itin turtinga ekstraktais, išskirtinai žalia ir įgauna saldesnį skonį.

KEIKO arbatos apdorojamos ypatingu būdu, kuris leidžia arbatos lapeliams geriausiai atsiskleisti ir saugo nuo oksidacijos. Iš karto surinkus derlių arbatos lapeliai yra garinami, atvėsinami, suvyniojami ir išdžiovinami. Oro nepraleidžiantys maišeliai išlaiko aktyviuosius ingredientus ir šviežią arbatos aromatą iki to momento, kai Jūs juo mėgaujatės.

Paruošimas: užpilti 70-75°C vandeniu. Pirmąjį užpylimą palaikyti 60-90 sekundžių, antrąjį 15, trečiąjį 30. Kol lapeliai dar šlapi, užpilkite dar kartą (iš viso galima užpilti 3 kartus).

Supakuota kontroliuojamoje aplinkoje.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.
 

 

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai

Žymos: