Pomidorai noksta Italijos Emilia Romagna regione, Mezzano slėnyje, kuris yra Po deltoje ir pasižymi durpingu dirvožemiu. Pomidorai yra apdirbami per 8 valandas nuo derliaus nuėmimo taip išsaugant jų skonį, kvapą bei maistingumą. Puikiai tinka gardinti makaronų ir daržovių patiekalus, gaminti troškinius bei padažus. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Be druskos.
Įmonė Alce Nero įkurta 1970 metais, Italijoje. Pagrindinis įmonės tikslas buvo sutelkti žemės ūkio ir maisto pramonę bei žmones į vieną ir pristatyti aukštos kokybės ekologiškus produktus, kuriais norėtųsi dalintis su visu pasauliu.
Sudedamosios dalys: kubeliais pjaustyti pomidorai* 96%, pomidorų tyrė*.
* - iš ekologinių žemės ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 112 kJ/27 kcal: riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 5.3 g (iš kurių cukrų 3.9 g), skaidulinės medžiagos 3 g, baltymai 1.1 g, druska 0 g.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3-4 dienas.
Gamintojas: Alce Nero, Italija.