Naujausi produktai



Migdolų gėrimas su kalciu, eko (1l)

Kaina: 4.17€
Kaina be PVM: 3.45€
Gamintojas: EcoMil
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Puikaus skonio pieno pakaitalas be laktozės, sojos ir glitimo. Be pieno ir jo pėdsakų. 100% augalinis - be cholesterolio. Tinka netoleruojantiems laktozės ir pieno, vegetarams ir veganams. Be pridėto cukraus, saldintas agavų sirupu. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Kalcio šaltinis.

Migdolai ir jo produkai - puikus maistas vaikams bei pagyvenusiems. Geriamas šaltas arba šiltas, su sausais pusryčiais. Tinka balinti kavą arba arbatą.

Papildytas augaliniu kalciu. Migdolų pieną papildžius kalkiniais jūros dumbliais pasiekiamas toks kalcio kiekis, koks normaliai būna karvės piene - apie 120 mg/100 g arba 15% RMV (referencinė maistinė vertė suaugusiajam). Tačiau skiriasi kalcio forma: karvės piene kalcis būna koloidinio kalcio fosfato pavidalu, o jūros dumbliai yra kalcio karbonatas ir kalcio citratas (šie skirtumai aktualūs esant tam tikrom alergijom).

Sudedamosios dalys: vanduo, migdolų riešutai* (7%), agavų sirupas*, nemodifikuotų kukurūzų maltodekstrinas*, kalkiniai jūros dumbliai (lot. Lithothamnium calcareum) (0.3%).
*- iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g) - 192 kJ/46 kcal: riebalų 2.1 g (iš jų sočiųjų 0.2 g, mononesočiųjų 1.4 g, polinesočiųjų 0.5 g, angliavandenių 5.4 g (iš jų cukrų 3.8, fruktozės 3.1 g, sacharozės 0.5 g), skaidulinių medžiagų 0.8 g, baltymų 0.9 g, druskos 0.25 g, natrio 0.1 g, kalcio 120 mg (15% RMV).

RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiajam.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Kalcis yra reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti. Jis padeda palaikyti normalius: kraujo krešėjimą, energijos apykaitą, raumenų veiklą, nervų impulso perdavimą, nervų sistemos veiklą, virškinimo fermentų veikimą, normalų kraujospūdį. Kalcis atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi ir specializacijos procesuose.

Kam keisti pieną kažkuo kitu? To daryti visiems ir visada tikrai nesiūlome. Tačiau yra aplinkybių, kuomet pieno pakaitalai gali būti labai naudingi:
- kai norime sumažinti sočiųjų riebalų suvartojimą ir pakeisti juos nesočiaisiais riebalais, vengdami viršsvorio ir aukšto cholesterolio lygio;
- negalime pieno vartoti dėl alergijos arba dėl laktozės netoleravimo;
- jei susilpnėjusi fermentų veikla ir pieną suvirškinti sunku;
- norime vartoti ekologišką produktą;
- nenorime vartoti gyvulinės kilmės produktų;
- pieno nemėgstame arba pabodo jo skonis.

Daugiau apie migdolų pieną (angliškai):
http://whfoods.org/genpage.php?tname=nutrientprofile&dbid=96.
www.nuthealth.org.

Prieš atidarant suplakti. Atidarius laikyti šaldytuve. Sunaudoti per 5 dienas.

Ispanijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai