kynvos grūdai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Ekologiški kynvos grūdai DU MEDU (500g.)
kynvos grūdai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Šis produktas ne tik ypač vertingas, bet ir lengvai virškinamas. Jame itin mažai glitimo, todėl alergijos labai retos. Kynvą galima valgyti kaip karštą košę - su prieskoniais arba saldžią su pienu (kokosų, sojų ar migdolų pienu), riešutais ar vaisiais; šaltą su pupelėmis, moliūgų sėklomis ir žalumynais kaip salotas, dėti į sriubas ir troškinius, daigintas barstyti ant įvairių patiekalų.
Paruošimas: kynvas perplauti tekančiu vandeniu. Virti vandenyje santykiu 1:2 25 min., arba virti 20 min. ir paskrudinti kynvas keptuvėje, kad būtų itin traškios.
100 g produkto energetinė ir maistinė vertė: 1539 kJ/368 kcal; riebalai - 6,01 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,71 g; angliavandeniai - 57,1 g, iš kurių cukrų - 1,34 g; baltymai - 14,1 g, druska - 0,01 g.