kmynai
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Labai aromatingas ir sveikas, išraiškingo skonio natūralus prieskonis tiesiai iš gamtos. Dėl kmynuose esančių vitaminų ir mineralų, jie veikia kaip natūralus antioksidantas.
Vartojimas: Tradiciškai kmynais gardinama duona, kepiniai, rauginti kopūstai, varškė, sūris. Prieš patiekdami, galite kmynais pabarstyti gaminamas salotas ar pagardinti kepamą mėsą ar daržoves. Skaninama duona, pyragai.
100 g produkto energetinė ir maistinė vertė: 1393 kJ/333 kcal; riebalai - 14,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,02 g; angliavandeniai - 49,9 g, iš kurių cukrų - 11,9 g; baltymai - 19,8 g, druska - 0,04 g.