Granatų sultys, ekologiškos (330ml), Rabenhorst
100% grynos „Rabenhorst“ ekologiškos granatų sultys, išspaustos iš saulėje sunokusių šviežių vaisių, tik iš labai aukštos kokybės žaliavos. Pagamintos ne iš koncentrato. Be pridėto cukraus ar kitų saldiklių (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų), be jokių konservantų, be dažiklių ar kitokių priedų. Ypač švelni pasterizacija.
Sodraus granatų skonio. Tinka mitybai praturtinti, kaip užkandis skubantiems ar kaip vitaminingas desertas. Galima gerti vienas arba skiestas, galima pasaldinti; tinka pilti į kokteilius. Rekomenduojama gerti kasdien po 100 ml grynų sulčių arba atskiestas, pasaldintas. Geriant grynas per dieną rekomenduojama neviršyti 100 ml.
„Rabenhorst“ daugiau nei 200 metų patirtis ir meistriškumas sulčių gamyboje atsispindi kiekviename jų žingsnyje! Pradedant nuo kruopščiai atrinktų, kokybiškų žaliavų iki išpilstymo. Švelnus sulčių apdorojimo būdas užtikrina aukštą kokybę, sultyse išsaugomos naudingos medžiagos.
Tamsaus stiklo butelyje. Prieš geriant suplakti. Atidarytą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienas.
Gamintojas: „Rabenhorst“ – tikrų sulčių gamintojas iš Vokietijos, jas spausti pradėjęs daugiau nei prieš 200 metų, ekologiškas – nuo 1969 metų. Sultys spaudžiamos tik iš šviežių vaisių ir daržovių, o negaminamos iš koncentrato, kaip įprasta. Jų įvairovė didžiulė – nuo egzotiškų goji, granatų ir malpigijų (acerola) iki gerai pažįstamų spanguolių, burokėlių.
Skirtingos sultys gali turėti skirtingą poveikį ir naudą organizmui, tačiau visose natūraliose sultyse, kurios pagamintos iš kokybiškų vaisių ar daržovių, gausu antioksidantų – tad jos naudingos bendrai gerai organizmo savijautai.
„Rabenhorst“ sultis gerti reikėtų kaip maistą, maždaug po pusę stiklinės per dieną, atskirai nuo valgio. Kai kurios iš sulčių yra maisto papildai, todėl turi dozavimo instrukcijas ir indelius. Kitos tinka mitybai praturtinti, kaip užkandis skubantiems ar kaip vitaminingas desertas.
Kai kas negeria sulčių dėl į jas pridėto cukraus ar natūralių sultyse esančių cukrų. „Rabenhorst“ sultyse nėra pridėto cukraus. O natūraliai esančių cukrų niekaip negalima lyginti su rafinuotu cukrumi. Juk natūraliai vaisuose ar uogose esantys cukrūs sąveikoje su skaidulomis, vitaminais ir kitomis naudingomis medžiagomis visai kitaip veikia žmogaus organizmą. Be energijos, t.y. angliavandenių mes negalėtume gyventi. O organizmas vis tiek jų išsireikalaus.
Tinkamas kiekis kokybiškų sulčių yra puikus būdas stiprinti organizmą.