Sojų padažas TAMARI, švelnus, ekologiškas (150ml)
Natūralios fermentacijos „Clearspring“ ekologiškas švelnus japoniškas sojų padažas TAMARI yra puikaus subalansuoto skonio. Natūraliai be glitimo. Tamari yra originalus tradicinis japoniškas sojų padažas. Šis gaminamas jau pusę šimtmečio Japonijoje, Ena kalno papėdėje. Pagamintas iš sveikų sojų pupelių, fermentuojamas tradiciniais metodais ir brandinamas 9 mėnesius.
Tinka beveik prie visų patiekalų. Puikus marinavimui, troškiniams, galima pilti tiesiai ant šviežių daržovių, labai tinka sušiams. Galite naudoti vietoj druskos savo mėgstamuose patiekaluose. Geriausia naudoti prieš baigiant gaminti. Tinka veganams.
Stikliniame butelyje. Laikyti vėsioje tamsioje vietoje.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
NL-BIO-01, Ne ES žemės ūkis.