Ekologiški makaronai Vermišeliai (500g)
Vermišeliai puikaus skonio, mėgiami vaikų sriuboje ar apkepuose, ir šalti įvairiose salotose. Ne tik skanūs, bet ir labai maistingi – puikus skaidulinių medžiagų, vitaminų ir baltymų šaltinis.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį vandenį (1 l vandens 100g makaronų) ir virkite apie 4-5 min. Norint minkštesnių makaronų papildomai virti minutę/dvi.
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių miltai*, vanduo. *- ekologiškos sudedamosios dalys.
Kilmės šalis |
Italija |
Energinė vertė, kJ / kcal |
1465 kJ/350 |
Riebalai, g |
1,2 |
Sočiųjų riebalų rūgščių, g |
0,2 |
Angliavandeniai, g |
75,0 |
Cukrų, g |
6,7 |
Skaidulinės medžiagos, g |
2,6 |
Baltymai, g |
10,5 |
Druska, g |
0,01 |
Laikymo sąlygos |
Laikymo sąlygos: +6…+23 °C temperatūroje |