Jūsų pirkinių krepšelis yra tuščias!
Gamybos metu makaronams suteikiamas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą, todėl tinkami apkepams. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį vandenį (1l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 9 min. Norint minkštesnių makaronų papildomai virti minutę/dvi.
Sudėtis: kietųjų kviečių miltai*, vanduo. *- ekologiškos sudedamosios dalys.
100 g produkto energetinė ir maistinė vertė: 1465 kJ/350 kcal; riebalai - 1,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,2 g; angliavandeniai - 75 g, iš kurių cukrų - 6,7 g; skaidulinės medžiagos 2,6 g; baltymai - 10,5 g, druska - 0,01 g.