„Bauck Hof“ ekologiški avižiniai sausi pusryčiai PROTEIN be glitimo idealiai tinka prieš ir po fizinio krūvio. Su kuo valgyti? Klasika: su pienu, augaliniu pienu arba jogurtu. Ekstra baltymai: papildomai porcijai baltymų sumaišyti su liesa varške. Ekstra gaivumas: paskaninti šviežiais sezoniniais vaisiais. Šie sausi pusryčiai yra be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Be konservantų ir kitų priedų. Tinka veganams.
Turi daug baltymų, skaidulinių medžiagų, kalio, vario, magnio, mangano. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą. Kalis svarbus normaliai raumenų veiklai. Magnis padeda mažinti nuovargį. Kalis, magnis ir varis padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
SPORT batonėlių receptas – į kelionę ir kaip užkandis
Puode pašildyti 150 g medaus (arba agavų ar cukrinių runkelių sirupo), 125 g sviesto (arba margarino) ir 50 ml vandens, kol išsilydys riebalai. Neužvirinti! Įmaišyti 425 g avižinių sausų pusryčių SPORT ir palikt pastovėti 5 min. Masę 2 minutes stipriai minkyti rankomis ir iškočioti 1–1.5 storio lakštą tarp dviejų kepimo popieriaus lapų. Viršutinį popieriaus lapą nuimti ir dėti su apatiniu lapu į kepimo skardą. Masė užpildo apie 3/4 skardos. Kepti iki 200ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15–20 minučių. Atvėsinus supjaustyti aštriu peiliu pageidaujamo dydžio batonėliais.