Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Tamsus agavų sirupas, ekologiškas (360ml), NaturGreen

Kaina: 7.34€
Kaina be PVM: 6.07€
Gamintojas: NaturGreen
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Ekologiškas agavų sirupas, išgautas vien mechaninėmis priemonėmis. Žemo glikemijos indekso. Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas ir intensyvesnio skonio nei šviesus.

Tamsus agavų sirupas yra gautas iš agavų sulčių žemesnėje temperatūroje nei šviesus, taip pat jis mažiau kartų filtruotas. Dėl to tamsesnis sirupas yra geresnis prebiotikas (susidaro ilgesnės inulino grandinės) ir jo skonis intensyvesnis nei šviesiojo.

Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų.
Be cheminių priedų ir fermentų. Be glitimo.

Maistinė vertė (100 g tipinio produkto):
energinė vertė 308 kcal/1293 kJ,
baltymų 0 g,
angliavandenių 77,2 g,
riebalų 0 g.

Meksikoje užaugintas ir pagamintas, Ispanijoje sertifikuotas ekologiškas produktas.

*************

Agavų sirupas - vienas žinomiausių žemo GI (glikemijos indekso) produktų. Labiausiai vertinamas žmonių, kuriems būtina reguliuoti cukraus kiekį kraujyje. Agavų sirupas gaminamas iš mėlynųjų agavų šerdžių (piñas). Jo glikemijos indeksas būna apie 10-25, t.y., labai žemas.

Agavų šerdys spaudžiamos mechaniniu būdu. Sultys filtruojamos, hidrolizuojamos (jungiamos su vandeniu, kad inulino grandinės skiltų iki fruktozės) ir kondensuojamos (išgarinamas vanduo, kad liktų koncentruotas produktas).

Gaminant "NaturGreen" agavų sirupą nedaudojami jokie cheminiai priedai ar enzimai. Sultys, kad taptų sirupu, kaitinamos maksimaliai iki 46⁰C. Išsiversti su tokia žema temperatūra pavyksta naudojant vakuuminį garintuvą. Gaminant agavų sirupą garinimo temperatūra yra viena esminių produkto kokybės charakteristikų, kadangi, kuo aukštesnė temperatūra, tuo daugiau naudingų medžiagų, esančių augale, suyra.

Kaip ir kitų vaisių atveju, agavų sirupo sudėtyje dominuoja ne gliukozė, o fruktozė. Geros kokybės agavų sirupe yra apie 5% prebiotikų, kurie gerina medžiagų apykaitą. 
Šis sirupas nėra mažiau kaloringas nei įprastas cukrus, tačiau jo saldumas maždaug 30-40% intensyvesnis, taigi tie, kurie klauso savo pojūčių gali sutaupyti ir kalorijų.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai