Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Šviesių miltų mišinys, be glitimo (800g)

Kaina: 6.35€
Kaina be PVM: 5.25€
Gamintojas: 3 PAULY
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Šviesių miltų mišinys be glitimo skirtas pyragams ir duonai kepti. Be laktozės, be mielių. Be pridėto pieno, kiaušinių, žemės ir kitų riešutų, sojos, sezamų ir lubinų.

Sudėtis: ryžių miltai, pregelifikuoti ryžių miltai, bulvių krakmolas, kukurūzų miltai.

Pregelifikavimas - tai miltų termiškas apdorojimo būdas, kai miltai įgauna tam tikrų savybių (jie labiau išbrinksta, tešlai suteikia daugiau masės ir tąsumo).

Maistinė vertė (100 g) - 1519 kJ/358 kcal: baltymų 5.4 g, riebalų 1.1 g (iš jų sočiųjų 0.3 g), angliavandenių 80 g (iš jų cukrų 0.5 g, laktozės <0.01 g, fruktozės <0.1 g), skaidulinių medžiagų 2.4 g, natrio <0.01 g.   
15 g = 1 DV (duonos vienetai - angliavandenių matas, svarbus sergantiems diabetu).
Pagaminta fabrike, kuriame taip pat naudojamas pienas, kiaušiniai, riešutai, sezamai ir lubinai.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

„3 PAULY“ gamyboje nenaudoja genetiškai modifikuotų produktų.

Vokietijoje pagamintas produktas.

Receptai: 
Biskvitinis pyragas
Reikės: 4 kiaušinių, 200 g sviesto, 200 g cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus, ½ arb. š. tarkuotos citrinos žievelės, žiupsnelio druskos, 400 g „3Pauly“ šviesių miltų mišinio, 1 pak. kepimo miltelių, 400 ml pieno.
Orkaitę įkaitinti iki 190°C. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Sviestą išmaišyti iki vientisos purios masės, plakant rankiniu plaktuvu po truputį suberti cukrų, vanilės cukrų, kiaušinių trynius, druską. Miltų mišinį sumaišyti su kepimo milteliais ir pakaitomis su pienu pamažu pilti į tešlą.
Pabaigoje palengva įmaišyti išplaktus kiaušinių baltymus, viską supilti į apvalią kepimo formą. Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 60 min. Pyragą galima paįvairinti įdedant keletą gabaliukų vaisių.

Sviestinė duona skrudinimui
Reikės: 400 g „3Pauly“ šviesių miltų mišinio, 1 arb. š. druskos, 1 arb. š. kepimo miltelių, 25 g cukraus, ½ kubelio šviežių arba 1 pak. sausų mielių, 30 g sviesto, apie 400 ml drungno pieno.
Formą iškloti kepimo popieriumi. Uždengimui naudoti aliuminio foliją, kraštus užlenkti, o vidinę pusę patepti sviestu. Miltų mišinį sumaišyti su kepimo milteliais, druska, 15 g cukraus. Šviežias mieles puodelyje sumaišyti su likusiu cukrumi. Jei naudojamos sausos mielės, jas su visu cukrumi įmaišyti į miltų mišinį. Sviestą ištirpinti ir supilti į drungną pieną. Skystį pilti į miltų mišinį ir maišyti rankiniu plaktuvu iki vientisos masės. Tešlą sukrėsti į formą, išlyginti, uždengti aliuminio folija. Šakute pradurti keletą skylių. Tešlą palikti 45 min. pastovėti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C. Uždengtą formą kišti į orkaitę ir kepti apatinėje dalyje apie 50 min. Paskutines 10 min. nudengti foliją, kad duona gražiai apskrustų. Iškepus iškart išimti iš formos, padėti ant grotelių ir uždengus rankšluosčiu ataušinti. Skrudinimui duoną suraikyti vienodomis, ne per plonomis, riekelėmis.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai