Naujausi produktai



Spanguolių sultys (750ml), Rabenhorst

Kaina: 10.38€
Kaina be PVM: 8.58€
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Spanguolių sultys (750ml), Rabenhorst

100% grynos „Rabenhorst“ spanguolių sultys, išspaustos iš Š. Amerikoje užaugintų šviežių uogų, tik iš labai aukštos kokybės žaliavos. Pirmo spaudimo. Pagamintos ne iš koncentrato. Be pridėto cukraus ar kitų saldiklių (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų), be jokių konservantų, be dažiklių ar kitokių priedų. Ypač švelni pasterizacija. Natūraliai drumstos – su vertingomis antrinėmis augalinėmis medžiagomis.

Galima gerti atskiestas. Puikiai tinka mitybai praturtinti. Jei sultis geriate sveikatos tikslais, rekomenduojama gerti nesaldintas sultis, kokios ir yra šios (cukrus ir kiti saldikliai sutrikdo reikalingų medžiagų pasisavinimą), 6–8 savaites (siūlome pasikonsultuoti su gydytoju).

„Rabenhorst“ daugiau nei 200 metų patirtis ir meistriškumas sulčių gamyboje atsispindi kiekviename jų žingsnyje! Pradedant nuo kruopščiai atrinktų, kokybiškų žaliavų iki išpilstymo. Švelnus sulčių apdorojimo būdas užtikrina aukštą kokybę, sultyse išsaugomos naudingos medžiagos.

„Rabenhorst“ spanguolių sultys 2015 metais laimėjo auksinį DLG medalį. DLG – didžiausias Europoje nepriklausomas testavimo centras, tikrinantis vaisių ir daržovių sultis bei gėrimus. Tikrinimo metu atliekami ekspertų sensoriniai vertinimai, mikrobiologiniai ir cheminiai – fiziniai tyrimai. Priklausomai nuo surinktų balų skaičiaus, suteikiamas bronzos, sidabro ar aukso medalis.

Tamsaus stiklo butelyje. Prieš geriant suplakti. Atidarytą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.

Sudedamosios dalys: 100% spanguolių (lot. Vaccinium macrocarpon) sultys.

Maistinė vertė (100 g):  
Energinė vertė 88 kJ/21 kcal
Riebalų <0.5 g
   iš jų sočiųjų <0.1 g
Angliavandenių 4.8 g
   iš jų cukrų 4.8 g
Skaidulinių medžiagų <0.5 g
Baltymų <0.5 g
Druskos 0.03 g

Gamintojas: „Rabenhorst“ – tikrų sulčių gamintojas iš Vokietijos, jas spausti pradėjęs daugiau nei prieš 200 metų, ekologiškas – nuo 1969 metų. Sultys spaudžiamos tik iš šviežių vaisių ir daržovių, o negaminamos iš koncentrato, kaip įprasta. Jų įvairovė didžiulė – nuo egzotiškų goji, granatų ir malpigijų (acerola) iki gerai pažįstamų spanguolių, burokėlių.

Kuo „Rabenhorst“ sultys išskirtinės?
    • iš šviežių uogų, vaisių ir daržovių
    • tik iš labai aukštos kokybės žaliavos
    • be jokių konservantų
    • be pridėto cukraus ar kitų saldiklių
    • be dažiklių ar kitokių priedų
    • dauguma ekologiškos
    • ypač švelni pasterizacija
    • bekompromisė kokybės priežiūra ir žaliava
    • tik iš patikimų ūkių
    • įspūdingo skonio ir aromato

Sultys tampa tokios skanios gamintojo ilgalaikių įgūdžių, kūrybiškumo ir meistriškumo dėka – renkantis vaisius bei daržoves, kuriant mišinius, parenkant tausojančius apdorojimo būdus, pilstant į butelius ir t.t.

Kompanija yra ištobulinusi unikalų pasterizacijos metodą (toks pasterizavimo įrenginys yra tik vienas pasaulyje). Sultys kaitinamos iki 80–90°C temperatūros vos 15 sekundžių, o tuomet staigiai atvėsinamos. Kadangi jos neužverda, išsaugomi vitaminai ir kitos naudingosios medžiagos. Tokia inovatyvi pasterizacija yra viena iš priežasčių, kodėl „Rabenhorst“ sultys tokios turtingos skonio ir vasaros aromato.

Šios sultys yra ne tik nepakartojamo skonio, bet ir sveikos. Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Vokietijoje, sultys visų pirma atsirado ne maisto prekių parduotuvėse, o vaistinėse – čia jos būdavo ir spaudžiamos, ir pardavinėjamos. Net ir dabar, kai maisto prekių parduotuvių tinklai išsiplėtę po visą šalį, tikros, grynos ir ekologiškos sultys liko vaistinių asortimente. Didžioji dalis kompanijos „Rabenhorst“ sulčių Vokietijoje parduodama būtent vaistinėse. Kai kurios iš jų, pavyzdžiui, vaikams skirta sulčių linija „Rotbäckchen“, rekomendojamos Vokietijos vaistininkų asociacijos.

Skirtingos sultys gali turėti skirtingą poveikį ir naudą organizmui, tačiau visose natūraliose sultyse, kurios pagamintos iš kokybiškų vaisių ar daržovių, gausu antioksidantų – tad jos naudingos bendrai gerai organizmo savijautai.

„Rabenhorst“ sultis gerti reikėtų kaip maistą, maždaug po pusę stiklinės per dieną, atskirai nuo valgio. Kai kurios iš sulčių yra maisto papildai, todėl turi dozavimo instrukcijas ir indelius. Kitos tinka mitybai praturtinti, kaip užkandis skubantiems ar kaip vitaminingas desertas.

Kai kas negeria sulčių dėl į jas pridėto cukraus ar natūralių sultyse esančių cukrų. „Rabenhorst“ sultyse nėra pridėto cukraus. O natūraliai esančių cukrų niekaip negalima lyginti su rafinuotu cukrumi. Juk natūraliai vaisuose ar uogose esantys cukrūs sąveikoje su skaidulomis, vitaminais ir kitomis naudingomis medžiagomis visai kitaip veikia žmogaus organizmą. Be energijos, t.y. angliavandenių mes negalėtume gyventi. O organizmas vis tiek jų išsireikalaus.

Tinkamas kiekis kokybiškų sulčių yra puikus būdas stiprinti organizmą.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai