Naujausi produktai



Sojų pasta „Hatcho Miso“, ekologiška (300g)

Kaina: 9.98€
Kaina be PVM: 8.25€
Gamintojas: Clearspring
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška sojų pasta „Hatcho Miso“ yra tamsi, turtingo ir išskirtinio sodraus skonio. Nepasterizuota, fermentuota. Turi daug baltymų. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), troškinius, marinatus, padažus, užtepus, pupelių, daržovių ir kitus patiekalus. Tinka veganams.

Miso – tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Japonijoje gaminamas nuo 8 amžiaus, kur kasdien įvairiausiems patiekalams sunaudojama daugiau kaip 1000 tonų miso. „Hatcho Miso“ laikoma garsiausia miso rūšimi Japonijoje. „Clearspring“ šį miso gamina tik iš aukščiausios kokybės pilnų sojos pupelių – dvigubai daugiau baltymų nei kitose miso pastose. Natūraliai fermentuojama 2 metus medinėse kedro statinėse su unikalia koji fermentacijos kultūra.

Vartojimas: miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos.
                                                      
Po atidarymo laikyti šaldytuve sandarioje pakuotėje. Suvartoti per 6 mėn.

 

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: kultūrinės sojos pupelės* 65%, vanduo, jūros druska, skrudinti miežių miltai*.
* – iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g):  
Energinė vertė 1028 kJ/246 kcal
Riebalų 12 g
   iš jų sočiųjų 2.1 g
Angliavandenių 7.3 g
   iš jų cukrų 0.8 g
Baltymų 23 g
Druskos 8.8 g


Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai