Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Sojų ir ryžių pasta SHIRO MISO, ekologiška (400 g)

Kaina: 13.98€
Kaina be PVM: 11.55€
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Sojų ir ryžių pasta „Shiro Miso“ yra ekologiška tradicinė japoniška miso pasta su ryžiais. Tai fermentuotos sojos produktas. Fermentacijos laikas apie 4-6 mėnesiai. Be glitimo. Turtingo skonio. Turi daug baltymų.

„Shiro Miso“ lyginant su kitais mūsų turimais miso yra saldesnis, nes fermentuojantis ryžių krakmolas virsta cukrumi. Jame ryžių proporcija didžiausia ir mažiausia druskos.

Miso tinka maišyti ir su sviestu, ir su alyvuogių aliejumi. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus, žuvies ir daržovių patiekalus.

Patarimas: miso pastą išmaišykite nedideliame kiekyje karšto vandens ir pilkite į sriubą jau baigus virti, nes verdant žūsta vertingos maistinės medžiagos.

Atidarius laikyti šaldytuve.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: ryžiai*, vanduo, sojų pupelės*, jūros druska, koji fermentas (lot. Aspergillus oryzae).
*- iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g) – 745kJ/177 kcal: riebalų 4.4 g (iš jų sočiųjų 0.6 g), angliavandenių 29.2 g (iš jų cukrų 17.2 g), baltymų 10.9 g, druskos 5.5 g.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai

Žymos: