Naujausi produktai



Japoniška žalioji arbata Kabuse Genmaicha, biri, ekologiška (50g)

Kaina: 7.88€
Kaina be PVM: 6.51€
Gamintojas: Shimodozono
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Antrojo skynimo pusiau pavėsyje išauginta tradicinė japoniška žalioji arbata, sumaišyta kartu su maltais arbatos lapeliais (matcha), lapelių stiebais ir kepintais ryžiais.

Sodraus skonio su maloniai juntamu kepintų ryžių poskoniu. Paruošta arbata ryškiai žalios spalvos. Idealiai tinka gerti po valgio, ypač po riebaus ar kepto.

Paruošimas: užpilti 65-70oC vandeniu. Pirmąjį užpylimą palaikyti 40 s, antrąjį 15 s, trečiąjį - 30 s. Pilkite 1 arbatinį šaukštelį arbatžolių 1 puodeliui vandens. Kol lapeliai dar šlapi, užpilkite dar kartą (iš viso galima užpilti 3 kartus). 
Atidarytą pakelį laikykite sandariai uždarytą šaldytuve ir sunaudokite per mėnesį.

KEIKO arbatos apdorojamos ypatingu būdu - karštais garais (nekepinant), kuris leidžia arbatos lapeliams geriausiai atsiskleisti ir saugo nuo oksidacijos.

Po KEIKO vardu slepiasi grupė neįprastų subtilių arbatų, kurių skonis ir aromatas visiškai skirtingas – kaip ir lapelių skynimo laikas. KEIKO arbatos auginamos ekologiniame ūkyje Kagošimos regione, pietinėje Japonijos dalyje.

Arbata gali būti auginama pavėsyje arba saulėkaitoje. Auginant pusiau pavėsyje, po specialiais tinklais (Japoniškai „Kabuse“) sąlygos tampa labai panašios į natūralias, kuriomis auga laukiniai arbatkrūmiai. Kabusecha yra itin turtinga ekstraktais, išskirtinai žalia ir įgauna saldesnį skonį.

Daugiau apie KEIKO arbatas (angliškai).

Daugiau apie arbatą: jos istoriją, poveikį sveikatai, rūšis, paruošimo būdus (angliškai)

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai