Norite pradėti valgyti sveikiau, tačiau nežinote ką greito, skanaus ir sveiko gaminti pusryčiams sau ar šeimai?
Granola – tai sausi pusryčiai, kuriuose išlieka visos naudingosios medžiagos. Toks maistas ne tik penas jūsų kūnui, skonio receptoriams, bet ir puikus energijos šaltinis.
Ingredientai:
Paruošimas:
Sumaišome visus ingredientus dideliame dubenėlyje.
Džioviname masę 42C temperatūroje apie 12-14val. Granola paruošta tuomet, kai ji tampa lengvai formuojama.
Suformuojame norimo dydžio gabalėlius, padžioviname dar 2-3val. ir dedame į šaldytuvą (tai padės suteikti granolai traškumo);
Patiekiame su sojos, migdolų riešutų ar kitu RAW pienu, uogomis ar vaisiais. Galima skanauti ir kaip užkandį.
Skanaus!