Supjaustykite brokolius ir suberkite juos į dubenį. Užpilkite šiltu vandeniu ir palikite pastovėti ir suminkštėti, kol ruošite kitus ingredientus.
Supjaustykite raudonąją saldžiąją papriką gabaliukais ir berkite į maisto smulkintuvą kartu su migdolų pienu bei citrinų sultimis. Smulkinkite, kol paprika itin gerai susismulkins (jei smulkinsite visus ingredientus iškart, paprika gerai nesusismulkins).
Sudėkite anakardžius, kanapių sėklas, čili pipirus, druską ir vėl smulkinkite viską, kol gausite kreminę masę. Masė paruošta tuomet, kai nelieka jokių gumulėlių.
Sudėkite brokolius ir vėl smulkinkite iki kreminės konsistencijos.
Papuoškite baziliko lapeliais ir patiekite.
Valgyti galima šaltą ar pašildytą neaukštoje temperatūroje.