Ingredientai:
Stiklinė anakardžių riešutų;
2-3šaukštai kakavos sviesto;
Pagal skonį, šviesaus agavos nektaro;
Viena vanilės lazdelė;
2 stiklinės kokoso drožlių;
Šiek tiek vandens;
Keletas gabalėlių RAW šokolado;
Pusės citrinos sultys;
Paruošimas:
Sudedame anakardžius su vandeniu į maisto smulkintuvą ir malame iki vientisos masės. Pilame tirpdytą kakavos sviestą, saldiklį, dedam vanilės sėklytes, citrinos sultis ir vėl viską gerai sumaišome. Išimame gautą masę į dubenėlį, sumaišome ją su stikline kokoso drožlių, tuomet formuojame rutuliukus , apvoliojame likusiose drožlėse ir dedame į šaldytuvą, kol sustings. Tuomet, tirpintu šokoladu formuojame norimas "vaiduokliukų" veido dalis ir vėl dedame į šaldytuvą.
Skanaus!