Ingredientai:
Pagrindui:
100g.džiovintų ananaso gabalėlių;
100g.datulių;
4valg.šaukštai tirpinto kakavos sviesto;
Užpildui:
2 jauni THAI kokosai;
2 ½ puodelio kokosų kremo;
½ citrinos sultys;
1 vanilės lazdelės sėklytės;
½ arbat. šaukštelio vanilės esencijos;
1 ananaso;
Pagal skonį šviesaus raw saldiklio;
1/3 puodelio vandens;
1 puodelis tirpinto kakavos sviesto;
Paruošimas:
Iš vakaro pamarinuojame ananasą:
Pjaustome jį gabalėliais, dedame į dudenėlį, užpilame raw saldikliu, uždengiame ir dedame į šaldytuvą.
Ruošiame pagrindą:
Dedame visus ingredientus į maisto smulkintuvą ir smulkiname iki vientisos konsistencijos;
Klojame gautą masę į torto formos dugną, gražiai sulyginame ir dedame į šaldytuvą, kol ruošime užpildą.
Užpildas:
* Į maisto smulkintuvą dedame jaunų THAI kokosų masę bei šiek tiek vandens ir smulkiname iki vientisos masės, be gumulėlių;
* Dedame kokosų kremą, citrinos sultis ir kitus likusius ingredientus, išskyrus ananasą ir smulkiname iki vientisos, kreminės masės. Paragaukite ir įpilkite daugiau saldiklio, jei reikia.
* Marinuotus ananaso gabalėlius skiriame į dvi dalis. Vieną dalį dedame į gautą kremą ir vėl smulkiname iki vientisos masės.
* Iškrėtus masę iš maisto smulkintuvo į dubenį, ten dedame likusius ananaso gabalėlius ir šaukštu gerai išmaišome.
* Išimame iš šaldytuvo torto pagrindą ir krečiame ananasinį kremą ant jo. Gražiai sulyginame ir dedame į šaldytuvą nakčiai.
* Papuošiame tortą ananasų, mangų ar persikų gabalėliais ir patiekiame.
Skanaus!