Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Akcijos

Perkamiausi

Patiekalai

Apie duonvaisį
Apie duonvaisį - 2017/10/23
Stambusis duonmedis (Artocarpus heterophyllus) – medžių rūšis, priklausanti figų, šilkmedžių ir duonvaisių šeimai. Manoma, jog šių medžių kilmės šalis yra pietų Indija, kur jie atsirado prieš tūkstančius metų, o dabar yra plačiai paplitę tropiniuose viso pasaulio regionuose: pietryčių Azijoje, pietų Amerikoje, Australijoje bei Karibuose. Stambie..
Plačiau
Žaliavalgiškas TACO!
Nuostabi Ritos Miskel TACO interpretacija žaliavalgiškai. Ingredientai: Paplotėliams: Moliūgo sėklų miltų; Sezamo sėklų miltų; Aštrios arba paprastos raudonosios paprikos milteliai; Kumino (Ciberžolė) milteliai; Druska, pipiriukai bei kiti mėgiami prieskoniai; Pusė stiklinės vandens; Viena nedidelė cukinija; P..
0 Komentaras (-ai)
Plačiau
Šokoladinis pudingas
Reikės: Mėgstamo augalio pieno (aš naudojau migdolų); Banano; Eko kakavos; Peruvinės pipirnės (maca) miltelių; Cinamono; Ispaninio šalavijo (chia) sėklų; Kokoso drožlių; Daigintų grikių; Graikinių riešutų. Gaminimas: Viską sumaišyti ir palikti porai valandų pastovėti. Puiki idėja ..
0 Komentaras (-ai)
Plačiau
RAW bananiniai/šokoladiniai blyneliai!
Blyneliai yra labai universalus patiekalas, kadangi jie gali būti ruošiami tiek saldūs, tiek sūrūs, priklausomai nuo įdarų, kurie gali būti patys įvairiausi, kiekvienam skoniui. Tokie blyneliai yra kupini naudingų elementų, turi mažai kalorijų, tad tiks figūrą tausojantiems ir, dažniausiai, atsisakantiems tokių gardumynų, žmonėms. Grin Grin si..
0 Komentaras (-ai)
Plačiau
Cukinijos makaronai su pomidorų padažu
Makaronai. Cukiniją nulupame ir supjaustome plonomis juostelėmis, apibarstome druska, pipirais, apšlakstome citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Paliekame pastovėti bent 20 min. (aš palikau porai valandų). Pievagrybiai. Pievagrybius pamarinuojame geriausiai per naktį (aš laikiau tik porą valandų). Marinatas: alyvuogių aliejus, citrinos ..
0 Komentaras (-ai)
Plačiau
Žaliavalgiška RAW pica
Ingredientai: Picos pagrindui: 2 puodeliai daigintų, per naktį mirkytų grikių; 1 puodelis linų sėmenų miltelių; ½ cukinijos; 1 maža raudonoji paprika; 1 arbat.šaukštelis svogūnų miltelių; Žiupsnelis druskos ir mėgiamų prieskonių; Picai: ½ geltonosios paprikos; ½ raudonosios paprikos; 1 pomidoras; ½ smulkiai pj..
0 Komentaras (-ai)
Plačiau