Raudonasis pesto padažas gaminamas tik iš atrinktų geriausių ingredientų, pagal originalų itališką receptą. Puikiai tinka vartoti kaip makaronų padažą bei užtepą ant duonos arba skrebučių.
Sudedamosios dalys: rehidruoti džiovinti pomidorai* 55%, pomidorų minkštimas*, saulėgrąžų aliejus*, pomidorų pasta*, ypač tyras alyvuogių aliejus* 3%, obuolių sidro actas*, Parmezano sūris* (karvės pienas*, druska, šliužo fermentas*), Pecorino sūris* 2% (ožkos pienas*, druska, šliužo fermentas*), druska, pipirai*, čili*.
* - iš ekologinių žemės ūkių.
Maistingumo deklaracija (100 g) – 896 kJ/216 kcal: riebalai 15 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.5 g), angliavandeniai 13 g (iš kurių cukrų 11 g), skaidulinės medžiagos 3.7 g, baltymai 5.1 g, druska 2.2 g.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3-4 dienas.
Gamintojas: Alce Nero, Italija.