makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Ilgas džiovinimo procesas žemoje temperatūroje išsaugo visas kviečių vertingąsias medžiagas. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Be druskos.
Įmonė Alce Nero įkurta 1970 metais, Italijoje. Pagrindinis įmonės tikslas buvo sutelkti žemės ūkio ir maisto pramonę bei žmones į vieną ir pristatyti aukštos ekologiškus produktus, kuriais norėtųsi dalintis su visu pasauliu.
Sudedamosios dalys: ekologiškos pusiau pilno grūdo kietųjų kviečių manų kruopos.
Maistinė vertė (100 g) – 1500 kJ/354 kcal: riebalai 2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.3 g), angliavandeniai 70 g (iš kurių cukrų 2 g), skaidulinės medžiagos 4 g, baltymai 12 g, druska 0 g.
Paruošimas: Sudėkite makaronus į verdantį vandenį (1 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 10 min.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Gamintojas: Alce Nero, Italija.