Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Migdolų miltai, ekologiški (200g)

Kaina: 9.34€
Kaina be PVM: 7.72€
Gamintojas: Smaakt
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

„Smaakt“ ekologiški migdolų miltai pastaruoju metu itin populiarūs kepiniams gardinti, dietiniams patiekalams gaminti. Suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Turi daug skaidulinių medžiagų, yra baltymų šaltinis. Be cukrų.

Sudedamosios dalys: ekologiški migdolai*.

Sudėtyje gali būti glitimo, kviečių, avižų, sojos, žemės ir kitų riešutų pėdsakų.

Maistinė vertė (100 g) - 2407 kJ/575 kcal: riebalų 54 g (iš jų sočiųjų 4.9 g), angliavandenių 9 g (iš jų cukrų 0 g), skaidulinių medžiagų 11 g, baltymų 20 g, druskos 0.75 g.

Olandijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com), migdolai turi daug vitamino E (100 g migdolų yra 218% RMV (referencinė maistinė vertė suaugusiems) vitamino E), mangano (115%), vario (100%), magnio (72%), vitamino B2 (71%), fosforo (69%), kalio (35%), kalcio (33%), cinko (31%). Taip pat yra baltymų, geležies (26%), folio rūgšties (25%), vitamino B3 (21%) šaltinis.

Migdolai turtingi aukštos kokybės baltymų, kuriuose santykinai didelė koncentracija dalinai pakeičiamos L-arginino amino rūgšties. Tačiau vaikams ši amino rūgštis yra esminė (nepakeičiama) ir turi būti gaunama iš maisto. L-argininas taip pat itin svarbus kraujagyslių sveikatai. Migdolų baltymai lengvai pasisavinami. Dėl šių savybių tai puikus maistas vaikams bei pagyvenusiems žmonėms.

Šaltiniai:
http://nutritiondata.self.com/facts/nut-and-seed-products/3085/2
http://whfoods.org/genpage.php?tname=nutrientprofile&dbid=96
www.nuthealth.org
- Ros, E., L.C. Tapsell, J. Sabaté, 2010. Nuts and berries for heart health. Curr Atheroscler Rep. 12:397–406. 
- Jalali-Khanabadi, B-A., H. Mozaffari-Khosravi, N. Parsaeyan, 2010. Effects of almond dietary supplementation on coronary heart disease lipid risk factors and serum lipid oxidation parameters in men with mild hyperlipidemia. The Journal of Alternative and Complementary Medicine. 16(12):1–5. 
- Casas-Agustench, P., M. Bulló, J. Salas-Salvadó, 2010. Nuts, inflammation and insulin resistance. Asia Pac J Clin Nutr. 19(1):124-130. 
- Kendall, C.W.C., A. Esfahani, J. Truan, K. Srichaikul, D.J.A. Jenkins, 2010. Health benefits of nuts in prevention and management of diabetes. Asia Pac J Clin Nutr. 19(1):110-116.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje: