Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Akcijos

Perkamiausi

Marinuoti pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai

Reikės:

  • poros šaukštų sojos padažo (kas jo nenaudojate, galite pakeisti himalajų druskyte);
  • šaukšto citrinos sulčių;
  • pusės arbatinio šaukštelio medaus arba agavos sirupo;
  • šaukštelio alyvuogių aliejaus;
  • pipiriukų;
  • smulkinto česnako;
  • krapų (nebūtinai);
  • prievagrybių.

Eiga:

Pievagrybius gerai nuplauti. Iš visų ingredientų paruošti padažiuką. Tuomet gerai įtrinti pievagrybius padažu, uždengti ir palikti nakčiai (ar bent kelioms valandoms), kad įsigertų. Pievagrybiai turi savybe - viską sugerti į save. Todėl, pasimarinavę, jie bus puikaus skonio. 

Puikiai tinka dėti į įvairias salotas, sriubas, puošti sumuštinukus, picas ar tiesiog mėgautis vienais. Labai dera prie vyno. Rekomenduojame naudoti nealkoholinį vyną. 

 

 

 

 
 
 


Rekomenduojame
0 Komentaras (-ai) "Marinuoti pievagrybiai"

Komentuoti

Jūsų vardas:


Komentaras: Pastaba: HTML neverčiamas!

Įveskite saugos kodą: