Italijoje pagaminti ekologiški kukurūzų ir ryžių makaronai be glitimo. Be kviečių, pieno, druskos, riešutų, sojos ir kiaušinių. Be cukrų ir sočiųjų riebalų.
Kukurūzai ir ryžiai, naudojami šiems skaniems makaronams pagaminti, yra subrendę po Italijos saule. Idealiai tinka kviečių ir glitimo dietai.
Paruošimas: makaronus (100 g asmeniui) virti 5-7 min. pasūdytame vandenyje retkarčiais pamaišant, kad nesuliptų. Išvirus atsargiai nuvarvinti, įmaišyti truputį sviesto, alyvuogių aliejaus ar šaukštą mėgiamo padažo.
Sudedamosios dalys: kukurūzų miltai* (70%), ryžių miltai* (30%).
* - iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) - 347 kcal/1444 kJ: riebalų 0.9 g (iš jų sočiųjų - pėdsakai), angliavandenių 76 g (iš jų cukrų 0.4 g), skaidulinių medžiagų 2.4 g, baltymų 7 g, natrio pėdsakai.
Italijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.