Naujausi produktai



Japoniška žalioji arbata „Kabuse No. 2“, biri, ekologiška (50g)

Kaina: 8.48€
Kaina be PVM: 7.01€
Gamintojas: Keiko
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Japoniška žalioji arbata „Kabuse No. 2“, biri, ekologiška (50 g)

Autentiška ekologiška japoniška KEIKO žalioji arbata „Kabuse No. 2“ (biri) antrojo skynimo derliaus birželio mėnesį. Išauginta pusiau pavėsyje. Pikantiško skonio su maloniai juntamu aromatu. Paruošta arbata ryškiai žalios spalvos.

Po KEIKO vardu slepiasi grupė neįprastų subtilių arbatų, kurių skonis ir aromatas visiškai skirtingas – kaip ir lapelių skynimo laikas. KEIKO arbatos auginamos ekologiniame ūkyje Kagošimos regione, pietinėje Japonijos dalyje. Arbata gali būti auginama pavėsyje arba saulėkaitoje. Auginant pusiau pavėsyje, po specialiais tinklais (japoniškai „Kabuse“) sąlygos tampa labai panašios į natūralias, kuriomis auga laukiniai arbatkrūmiai. „Kabusecha“ yra itin turtinga ekstraktais, išskirtinai žalia ir įgauna saldesnį skonį.

KEIKO arbatos apdorojamos ypatingu būdu, kuris leidžia arbatos lapeliams geriausiai atsiskleisti ir saugo nuo oksidacijos. Iš karto surinkus derlių arbatos lapeliai yra garinami, atvėsinami, suvyniojami ir išdžiovinami. Oro nepraleidžiantys maišeliai išlaiko aktyviuosius ingredientus ir šviežią arbatos aromatą iki to momento, kai Jūs juo mėgaujatės.

Paruošimas: užpilti ne karštesniu nei 65 – 70ºC vandeniu (iš viso galima 3 kartus). Vienas nubrauktas arbatinis šaukštelis arbatžolių vienam puodeliui (apie 150 ml) vandens.
Pirmąjį užpylimą palaikyti 50 sekundžių ir pilnai nupilti iš arbatinuko – arbata paruošta mėgautis! Antrąjį užpylimą laikyti 15 s, trečiąjį 30 s. Kaskart arbatą nuo arbatžolių reikia nupilti pilnai. Geriausia, kai visus tris puodelius arbatos geriate be ilgų pertraukų tarp užpylimų.

Supakuota apsaugotoje aplinkoje. Pradarytą pakuotę toliau laikyti sandariai uždarytą šaldytuve. Pačias geriausias savybes arbata išlaiko ne mažiau kaip vieną mėnesį nuo pakuotės atidarymo.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Paruošimas: užpilti ne karštesniu nei 65 – 70ºC vandeniu (iš viso galima 3 kartus). Vienas nubrauktas arbatinis šaukštelis arbatžolių vienam puodeliui (apie 150 ml) vandens. Pirmąjį užpylimą palaikyti 50 sekundžių ir pilnai nupilti iš arbatinuko – arbata paruošta mėgautis! Antrąjį užpylimą laikyti 15 s, trečiąjį 30 s. Kaskart arbatą nuo arbatžolių reikia nupilti pilnai. Geriausia, kai visus tris puodelius arbatos geriate be ilgų pertraukų tarp užpylimų.

Maistinė vertė (100 g) – 229 kcal/1247 kJ: riebalų 2.9 g (iš jų sočiųjų 1.1 g), angliavandenių 23.4 g (iš jų cukrų 1.8 g), baltymų 25.9 g, druskos <0.1 g.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai