slyvos.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Džiovintose slyvose gausu B grupės vitaminų, vitamino C, kalio, magnio ir fosforo. Puikiai tinka paskaninti vaisių salotas, dribsnius, košes, kepinių tešlą ar kitus desertus bei užkandžiauti vienas. Be kauliukų. Saldžios. Be pridėto cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.
Dėmesio! Atsiradę balkšvos apnašos yra ne kas kita kaip į paviršių išsiskiriantis natūralus cukrus. Kadangi apdorojant ekologiškus džiovintus vaisius nenaudojamos cheminės priemonės, jų išvaizda gali būti šiek tiek kitokia nei įprastų neekologiškų.
100 g produkto energetinė ir maistinė vertė: 1179 kJ/282 kcal; riebalai - 0,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,10 g; angliavandeniai - 62,80 g, iš kurių cukrų - 60,0 g; baltymai - 2,40 g, druska - 0,03 g.