Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Šviesi miso pasta, ekologiška (250 g)

Kaina: 8.94€
Kaina be PVM: 7.39€
Gamintojas: Clearspring
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Tradicinė japoniška miso pasta iš fermentuotų ryžių ir sojos pupelių. Šviesi, salsvo skonio.

Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus. Ypatinga tarp kitų miso rūšių tuo, kad fermentuojama tik 2-8 savaites (kitos rūšys gali būti fermentuoajmos iki 3 metų). Su laiku spalva gali patamsėti, tačiau produkto kokybė ir skonis nuo to nesikeičia.

Patarimas: miso pastą išmaišykite nedideliame kiekyje karšto vandens ir pilkite į sriubą jau baigus virti. Verdant žūsta vertingos maistinės medžiagos.

Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 2 mėnesius.

Sudėtis: ryžiai* (63%), sojos pupelės* (24%), vanduo, jūros druska. 
*ekologiškai užauginta
Gali būti glitimo pėdsakų.

Japonijoje pagamintas ir sertifikuotas ekologiškas produktas.

***************

Apie sojos produktų savybes galima paskaityti
http://whfoods.org/genpage.php?tname=foodspice&dbid=79

Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai