Naujausi produktai



Pomidorų tyrė „Passata“, ekologiška (3x200g)

Kaina: 3.98€
Kaina be PVM: 3.29€
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Pomidorų tyrė „Passata“, ekologiška (3x200g)

„Alce Nero“ ekologiška pomidorų tyrė „Passata“. Pomidorai noksta Italijos Emilia Romagna regione, Mezzano slėnyje, kuris yra Po deltoje ir pasižymi durpingu dirvožemiu. Pomidorai yra apdirbami per 8 valandas nuo derliaus nuėmimo taip išsaugant jų skonį, kvapą bei maistingumą. Puikiai tinka gardinti makaronų ir daržovių patiekalus, gaminti troškinius bei padažus. Be druskos.

Patogioje kartoninėje pakuotėje 3 vnt. po 200 g.

Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3-4 dienas.


Sudedamosios dalys: ekologiški pomidorai.

Maistinė vertė (100 g) – 141 kJ/33 kcal: riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 5.3 g (iš kurių cukrų 4.4 g), skaidulinės medžiagos 2.7 g, baltymai 1.7 g, druska 0 g.


Prekės ženklo šalis: Italija


„Alce Nero“ – italų įmonė, dirbanti nuo 1978 metų, vienijanti daugiau nei tūkstantį ekologiškų ūkių Italijoje ir kitose šalyse. Logotipas – raitelis, keliaujantis priešinga kryptimi, nešantis žinią nepaisant sienų, kalbantis apie naują požiūrį. Taip ir įmonė nuo įkūrimo pradžios siekia išlaisvinti žemę nuo taršos, išsaugoti biologinę įvairovę, eiti prieš masinę gamybą.

„Alce Nero“ ekologiški makaronai, pomidorų tyrės, sausainiai su extra virgin alyvuogių aliejumi ir kiti Italija kvepiantys produktai. Pagrindiniai ingredientai yra iš geriausių Italijos žemės ūkio regionų, pvz., kietieji kviečiai auginami šešiuose pietų regionuose, pomidorai (pastoms ir padažams) auginami derlingose Emilia Romagna regiono žemėse.

„Alce Nero“ šviežius vaisius ir daržoves tiekia „Brio“ – viena svarbiausių Italijos įmonių, parduodančių ekologiškus vaisius ir daržoves. Ji buvo įkurta 1993 metais ir priklauso Verona provincijos ekologinio ūkininkavimo kooperatyvui „Cooperativa La Primavera“. „Brio“ asortimentą sudaro vietinių ekologinių ūkių išauginta produkcija. Kiekvienas ūkis įsikūręs skirtingoje Italijos vietoje – ten, kur tinkamiausias klimatas ir dirvožemis atitinkamai produkcijai išauginti. Didžiausias dėmesys skiriamas kokybės išsaugojimui. Siekiant įsitikinti, kad produktas yra saugus ir jame nėra cheminių medžiagų likučių, tyrimai atliekami du kartus – auginimo metu ir po derliaus nuėmimo.

 

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai