Naujausi produktai



Speltų makaronai TAGLIATELLE, ekologiški, ekologiški (250g)

Kaina: 2.88€
Kaina be PVM: 2.38€
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Speltų makaronai TAGLIATELLE, ekologiški, ekologiški (250g)

„Alce Nero“ ekologiški speltų makaronai TAGLIATELLE gaminami naudojant tik ekologiškus Tritcum dicoccum veislės speltų grūdus, užaugintus Italijoje. Gamybos metu makaronams padaromas šiurkštus ir porėtas paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Ilgas džiovinimo procesas žemoje temperatūroje išsaugo visas speltų vertingąsias medžiagas. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.

Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 8 min.

Sudedamosios dalys: ekologiški speltų miltai, vanduo.


Sudėtyje yra glitimo.

Maistinė vertė (100 g) – 1445 kJ/344 kcal: riebalų 1.8 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0.3 g), angliavandenių 68 g (iš jų cukrų 2.2 g), skaidulinių medžiagų 4 g, baltymų 12 g, druskos 0 g.

Gamintojas: Italija

„Alce Nero“ – italų įmonė, dirbanti nuo 1978 metų, vienijanti daugiau nei tūkstantį ekologiškų ūkių Italijoje ir kitose šalyse. Logotipas – raitelis, keliaujantis priešinga kryptimi, nešantis žinią nepaisant sienų, kalbantis apie naują požiūrį. Taip ir įmonė nuo įkūrimo pradžios siekia išlaisvinti žemę nuo taršos, išsaugoti biologinę įvairovę, eiti prieš masinę gamybą.

„Alce Nero“ ekologiški makaronai, pomidorų tyrės, sausainiai su extra virgin alyvuogių aliejumi ir kiti Italija kvepiantys produktai. Pagrindiniai ingredientai yra iš geriausių Italijos žemės ūkio regionų, pvz., kietieji kviečiai auginami šešiuose pietų regionuose, pomidorai (pastoms ir padažams) auginami derlingose Emilia Romagna regiono žemėse.

„Alce Nero“ šviežius vaisius ir daržoves tiekia „Brio“ – viena svarbiausių Italijos įmonių, parduodančių ekologiškus vaisius ir daržoves. Ji buvo įkurta 1993 metais ir priklauso Verona provincijos ekologinio ūkininkavimo kooperatyvui „Cooperativa La Primavera“. „Brio“ asortimentą sudaro vietinių ekologinių ūkių išauginta produkcija. Kiekvienas ūkis įsikūręs skirtingoje Italijos vietoje – ten, kur tinkamiausias klimatas ir dirvožemis atitinkamai produkcijai išauginti. Didžiausias dėmesys skiriamas kokybės išsaugojimui. Siekiant įsitikinti, kad produktas yra saugus ir jame nėra cheminių medžiagų likučių, tyrimai atliekami du kartus – auginimo metu ir po derliaus nuėmimo.

 

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai