Išskirtinis šaltuoju būdu gaminamas vanilės ekstraktas iš rinktinių Madagaskaro burbono vanilės ankščių su vanilės ankščių sėklutėmis. Intensyvaus, nuostabaus aromato. Košerinis. Be glitimo.
Naudoti patogus vanilės ankščių pakaitalas bet kokiam receptui. Tradiciškai naudojama ruošiant saldžius padažus, kremus, ledus, itališkus ledus Gelato, prancūzišką desertą Crème brûlée ar tiesiog norint pagerinti plaktos grietinėlės, pyragų ir glaistų skonį.
Naudojimas: apie 1 valg. šaukštas pastos atitinka vieną vanilės ankštį arba 1 valg. šaukštas pastos atitinka 1 valg. šaukštą vanilės ekstrakto. Tinka naudoti vietoj vanilinio cukraus.
JAV pagamintas produktas.
Sudedamosios dalys: cukrus, vanduo, vanilės ekstraktas (20%), vanilės ankštys (2%), tirštiklis: tragakantas (natūralus polisacharidas, išskiriamas iš Astralagus gummifer medžio).