Ryžių gėrimas su kalciu, ekologiškas (200 ml)

Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Ryžių gėrimas su kalciu, ekologiškas (200 ml)

Kaina: 1.12€
Kaina be PVM: 0.93€
Gamintojas: NaturGreen
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Pieno pakaitalas su kalciu. Tinka netoleruojantiems laktozės, vegetarams ir veganams. 100% augalinis - be laktozės, be cholesterolio. Be glitimo, be sojos. Be pridėto cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Kalcio šaltinis.

Rekomenduojamas vaikams ir suaugusiems, norintiems papildyti kalcio atsargas. Geriamas šaltas arba šiltas, su sausais pusryčiais. Tinka balinti kavą arba arbatą.

Papildytas augaliniu kalciu. Ryžių gėrimą papildžius kalkiniais jūros dumbliais pasiekiamas toks kalcio kiekis, koks normaliai būna karvės piene - apie 120 mg/100 g arba 15% RMV (referencinė maistinė vertė suaugusiajam). Tačiau skiriasi kalcio forma: karvės piene kalcis būna koloidinio kalcio fosfato pavidalu, o jūros dumbliai yra kalcio karbonatas ir kalcio citratas (šie skirtumai aktualūs esant tam tikrom alergijom).

Atidarius laikyti šaldytuve. Sunaudoti per 4 dienas.

Ispanijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: vanduo, ryžiai* (16%), šalto spaudimo saulėgrąžų aliejus*, kalkiniai jūros dumbliai (lot.Lithothamnium calcareum) (0.3%), natūralus vanilės aromatas*, jūros druska, saldžiavaisio pupmedžio miltai*. 
*- iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g) - 273 kJ/65 kcal: riebalų 1.2 g (iš jų sočiųjų 0.2 g, mononesočiųjų 0.4 g, polinesočiųjų 0.6 g), angliavandenių 13.3 g (iš jų cukrų 6.6 g), skaidulinių medžiagų 0.2 g, baltymų 0.2 g, natrio 0.04 g, kalcio 120 mg (15% RMV).

RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiajam.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Kalcis yra reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti. Jis padeda palaikyti normalius: kraujo krešėjimą, energijos apykaitą, raumenų veiklą, nervų impulso perdavimą, nervų sistemos veiklą, virškinimo fermentų veikimą, normalų kraujospūdį. Kalcis atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi ir specializacijos procesuose.

Kam keisti pieną kažkuo kitu? To daryti visiems ir visada tikrai nesiūlome. Tačiau yra aplinkybių, kuomet pieno pakaitalai gali būti labai naudingi:

- kai norime sumažinti sočiųjų riebalų suvartojimą ir pakeisti juos nesočiaisiais riebalais, vengdami viršsvorio ir aukšto cholesterolio lygio;
- negalime pieno vartoti dėl alergijos arba dėl laktozės netoleravimo;
- jei susilpnėjusi fermentų veikla ir pieną suvirškinti sunku;
- norime vartoti ekologišką produktą;
- nenorime vartoti gyvulinės kilmės produktų;
- pieno nemėgstame arba pabodo jo skonis.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai

Žymos: