Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Nakvišų aliejus, ekologiškas (100ml)

Kaina: 11.96€
Kaina be PVM: 9.88€
Gamintojas: Ölmühle Solling
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Ekologiškas šalto spaudimo nakvišų aliejus. Ypač turtingas polinesočiųjų riebiųjų rūgščių, tarp jų gama linoleno. Turi daug vitamino E. Naudojamas mitybai praturtinti ir odai prižiūrėti.Skirtingai nei paplitę farmacijos ir kosmetikos industrijose, tai nerafinuotas, nedezodoruotas ir neekstrahuotas aliejus, išspaustas iš ekologiniuose ūkiuose užaugintų nakvišų sėklų. 

Skonis neįprastas, todėl reikėtų maišyti su kitais aliejais. 
Tepant ant odos reikia palaukti, nes gama linoleno riebioji rūgštis nesusigeria lengvai. Labiausiai rekomenduojamas probleminei, niežtinčiai, pleiskanojančiai, jautriai, suglebusiai odai.

Nakvišos kilę iš Amerikos, bet jau seniai paplitę Europoje. Pavadinimas kilo iš to, kad šio augalo žiedai išsiskleidžia vakare.
Nakvišų aliejus (Onothera Biennis) ypač turtingas esminių polinesočiųjų riebiųjų rūgščių: turi apie 72% linolio, 10% retos gama linoleno rūgšties (GLA). 
Remiantis [4], nakvišų aliejus turi daug vitamino E alfa ir gama tokoferolio forma: 100 g aliejaus yra 260-660 mg vitamino E arba 2166-5500% RPN rekomenduojamos E vitamino paros normos.

Laikyti tamsioje vėsioje vietoje. Nekaitinti daugiau nei 90⁰C.

Vokietijoje pagamintas ir sertifikuotas ekologiškas produktas.

Augalinius aliejus geriausia laikyti tamsiuose buteliuose, sandariai uždarytus ir vėsioje vietoje. Todėl aliejaus butelio nestatykite ant palangės ir nelaikykite vietoje, apšviestoje tiesioginiais saulės spinduliais. Aliejui kenkia ultravioletiniai spinduliai, deguonis ir šiluma, nuo ko jis greitai sugenda ir apkarsta. Nekaupkite per didelių aliejaus atsargų, turėkite tik tiek, kiek sunaudosite per pusę metų.

Kokybė, o ne kiekis – toks "Ölmühle Solling" devizas. Nuo 1995 m. Gudrun ir Werner Baensch savo nedidelėje įmonėje iš aliejinių augalų sėklų ir riešutų spaudžia aukštos kokybės aliejus. Čia viskas tebedaroma rankomis – pradedant žaliavų perrinkimu, aliejaus spaudimu nedideliais presais ir baigiant filtravimu ir išpilstymu. Šviežiai surinktos aliejinių augalų sėklos ir riešutai iš vietinių ir užjūrio ekologinių ūkių šalto spaudimo būdu perdirbami į vertingus, natūralius augalinius aliejus. Taip išlieka tiek natūralios antrinės augalinės medžiagos bei tipiškas sodrus aliejaus skonis, tiek sveikai ir subalansuotai mitybai reikalingos riebalų rūgštys. Gamtos dovana visiems, vertinantiems rinktinių ekologiškų aliejų kokybę.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai