Naujausi produktai

Apklausa
Ar valote liežuvį?


Liofilizuotos avietės (20g)

Kaina: 3.07€
Kaina be PVM: 2.54€
Pristatymas: Turime vietoje
Kiekis:  

Liofilizuotas avietes skanu valgyti vienas ar su sausais pusryčiais, tai puikus ingredientas į salotas bei konditerinius gaminius. Galima paskaninti ir arbatą. Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Turi daug skaidulinių medžiagų.

Uogos supakuotos plastikiniame indelyje (20 g/250 ml).

Liofilizacija – tai technologinis procesas, kurio metu vaisiai ir uogos džiovinami dideliame šaltyje (-80°C), vakuuminėje erdvėje. Liofilizuojant  nenaudojamos jokios cheminės medžiagos ar konservantai ir yra išsaugoma praktiškai 100 proc. produktuose esančių biologiškai vertingų medžiagų. Pvz., jeigu džiovinant įprastu būdu, vitamino C produkte lieka tik apie 40 proc., užšaldant – iki 85 proc., tai liofilizuojant – 98 proc. Liofilizacija turi dar vieną privalumą – žaliava išlaiko pirminę formą, o jos tekstūra yra specifinė, traški ir puri. Tačiau ji yra dešimt kartų lengvesnė, nes uogoje nelieka vandens.

Pagaminta pagal LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės instituto rekomendacijas.

Lietuvoje pagamintas produktas.

Sudedamosios dalys: aviečių uogos.

Maistinė vertė (100 g) – 953 kJ/228 kcal: riebalų 4 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 87 g (iš jų cukrų 41 g), skaidulinių medžiagų 46 g, baltymų 7 g, druskos 0 g.

 

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:
Jūsų apžvalga:
Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje:



Panašūs produktai