Ekologiškos aguonų sėklos turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų. Plačiai naudojamos konditerijoje, galima dėti į sausus pusryčius.
Maistinė vertė (100 g) 597 kcal/2379 kJ: baltymų 21 g, angliavandenių 21 g (iš jų cukrų - pėdsakai), riebalų 45 g (iš jų sočiųjų 4.9 g), skaidulinių medžiagų 10 g, natrio - pėdsakai.
Supakuota aplinkoje, kurioje yra riešutų ir sėklų.
Didžiojoje Britanijoje supakuotas ir sertifikuotas ekologiškas produktas.
***************
Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com) aguonų sėklos (100 g) turi daug mangano (apie 6,7 mg arba 335% RPN), kalcio (1438 mg arba 179% RPN), vario (1,6 mg arba 160% RPN), fosforo (870 mg arba 124% RPN), magnio (347 mg arba 92% RPN), vitamino B1 (0,9 mg arba 81% RPN) ir kitų naudingų vitaminų bei mikroelementų.