Mėgstate keksiukus? O keksiukus su įdaru??? Mmm...
Tęsiame skaniausių nuodėmingų gardėsių sveikos versijos paiešką ir siūlome išmėginti dar vieną puikų receptą, kuriuo sužavėsite kiekvieną!
Ingredientai:
***
Krepšeliui:
Apie 200g.graikiškų arba lazdyno riešutų(mirkytų apie 4val.);
4-5 valg.šaukštai kokosų aliejaus(lydyto);
4-5 datulės;
Popieriniai keksiukų krepšeliai;
***
Įdarui:
Puodelis mėlynių;
Apie 200g. RAW anakardžių riešutų(mirkytų per naktį);
5 valg.šaukštai kokosų aliejaus (lydyto);
RAW saldiklio (medus, Klevų sirupas, agavos nektaras etc.)
Šaukštelis RAW vanilės esencijos;
Pusės citrinos sultys;
Keletas gervuogių;
1/8 puodelio vandens;
Paruošimas:
***
Krepšeliui:
Sudedame turimus riešutus į Vitamix ar kitą maisto smulkintuvą ir smulkinkime, iki kol riešutai susismulkins iki mažų gabalėlių.
Sudedame visus likusius ingredientus ir vėl smulkiname iki vientisos konsistencijos.
Rankomis dedame masę į popierines formeles ir atsargiai spausdami, formuojame riešutų krepšelį su duobute mėlynių įdarui.
***
Kremui:
Sudedame anakardžius su vandeniu į maisto smulkintuvą ir smulkiname iki kreminės masės.
Sudedame likusius ingredientus ir dar kartą perplakame iki vientisos konsistencijos.
Šaukšteliu imame įdarą ir dedame į paruoštus krepšelius.
Viršų puošiame gervuogėmis.
Palaikome šaldytuve 1-2val. ir skanaujame!