Reikės:
Keksiukams:
Puodelio lazdyno riešutų;
Puodelio kokoso drožlių;
2v.š.kokosų aliejaus(tirpdyto);
Arbatinis šaukštelis vanilės esencijos;
Pusė raw šokolado (tirpdyto);
Šaukštas medaus (Galite naudoti ir agavų nektarą, klevų sirupą ar kitą mėgiamą raw saldiklį);
Karamelei:
Puodelio datulių;
Pusės puodelio džiovintų figų(galima dėti džiovintus abrikosus,daugiau datulių ar riešutų sviestą);
Pusė banano;
Pagal skonį agavos nektaro;
Šaukštas kokosų aliejaus(tirpdyto);
Paruošimas:
Keksiukai:
Viską sudedame į kombainą su S formos peiliais arba galingą maisto smulkintuvą ir malame, kol masė tampa vientisa ir panaši į BROWNIES.
Imame pirštais masę ir dedame į formeles, palikdami vietos karamelės įdarui ir dedame į šaldytuvą, kol ruošime karamelę. Paliekame šiek tiek
"tešlos" keksiukų viršaus uždengimui.
Karamelė:
Viską taip pat dedame į kombainą su S formos peiliais ir smulkiname iki labai kreminės masės.
"Karamelę" dedame šaukšteliu į keksiukus, viršų uždengiame likusia "tešla", jei liko karamelės, papuošiame ja viršų ir dedame į šaldymo kamerą pusvalandžiui arba į šaldytuvą porai val.